Sök och boka hotell i Uppsala

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Festlokal Uppsala


Festlokal Uppsala. Det är vanligt att man hyr en festlokal i samband med någon större tilldragelse, såsom studentfirande, bröllopsfest eller 50-årskalas. I Uppsala med omnejd finns det ett stort antal festlokaler. Innan du bokar en festlokal i Uppsala ska du alltid veta hur många personer som ska delta i festen. Då du har många olika alternativ och välja mellan så ska du alltid ta dig tid och jämföra de olika lokalerna.

I samband med att du bokar en festlokal i Uppsala så ska du alltid undersöka möjligheterna till logi och transport. Detta i synnerhet om festlokalen ligger något utanför centrala Uppsala. Vidare ska du också undersöka vilka företag som erbjuder catering i staden. Det är alltid bra om du är ute i god tid med din bokning av festlokal. Detta i synnerhet om du tänkt boka en festlokal i Uppsala runt universitetets terminsavslutningar.

En Uppsalas absolut mest pampiga festlokaler är Rikssalen i Uppsala slott. Här får upp till 550 middagsgäster plats. Rikssalen i Uppsala slott har anor som sträcker sig tillbaka till år 1549 och under årens lopp har den varit en plats där många viktiga beslut fattats. För att boka din fest på Rikssalen i Uppsala ringer du 018-54 48 11.

En unik festlokal i Uppsala är den så kallade Bastuflotten. Flotten tar 20 personer och dusch med varmvatten finns ombord. Ni väljer själva om ni vill ha bastun liggandes i centrala Uppsala eller längre ner längs med Fyrisån. Du går in på sajten Edbergsrederi för att göra en bokningsförfrågan. Eklundshof, som ligger endast 20 minuters promenad utanför Uppsala centrum, kan erbjuda fina festlokaler i vacker miljö. De har en lång erfarenhet av att arrangera bröllopsfester och företagsfester. För direkt kontakt med Eklundshof ringer du 018-55 01 00.

Grand Hotell Hörnan är ett mycket fint hotell som ligger mitt i centrala Uppsala. Hotellet har en festlokal med en kapacitet på 50 personer. När det gäller maten så samarbetar Grand Hotell Hörnan med Eklundshof. För att boka festlokalen på Grand Hotell Hörnan i Uppsala ringer du 018-13 93 80. En annan mycket trevlig festlokal som ligger i centrala Uppsala är Galejan fest & konferens.

Här får upp till 300 sittande gäster plats. Om ni är ett sällskap på omkring 50 personer så kan det vara en god idé att boka in sig på Galejans bakficka. Galejan är också ett mycket bra alternativ ifall ni tänkt ha någon form av underhållning på festen. Här finns nämligen en scen. För direkt kontakt med Galejan i Uppsala ringer du 018-10 55 57.

Stabby Prästgård är ytterligare en trevlig festlokal i Uppsala. Huset, som har byggnadsdetaljer från 1700-talet, är kulturminnesmärkt. Stabby Prästgård är ett spännande alternativ för alla typer av festligheter. Här kan du sätta samman en fest för upp till 60 personer. Stabby Prästgård ligger i ett mycket naturskönt område och utanför gården ligger en stor gräsmatta. Om det är aktuellt med övernattning så kan detta ordnas i Rosenrummet. Du når Stabby Prästgård i Uppsala på telefonnummer 018-54 06 41.

Något utanför Uppsalas centrum ligger Krusenberg Herrgård. Denna herrgård har anor från 1600-talet. Krusenberg Herrgård har fina festlokaler såväl som möjlighet till övernattning. För att boka in en fest på Krusenberg Herrgård ringer du 08-571 419 19.