Sök och boka hotell i Uppsala

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Hotel Uppsala


Hotel Uppsala. Uppsala är en stad som har något att erbjuda för alla, gammal som ung. Staden har en lång och spännande historia. Några av stadens mest berömda sevärdheter är domkyrkan, slottet, biblioteket Carolina Rediviva och Uppsala högar. När du bokat din resa till Uppsala så är det hög tid att se sig om efter ett hotel. Kom ihåg att du ska vara ute i god tid när du bokar ett hotel i Uppsala. I Uppsala finns det hotel i de flesta prisklasser och du gör enklast din bokning över Internet. Ofta kan du också få en rabatt på ditt hotel i Uppsala om du bokar online. Priset på hotel i Uppsala kan variera mellan olika veckodagar.

Om du inte väl känner till Uppsala sedan tidigare kan det vara en bra idé att ha en karta över staden nära till hands när du letar efter lämpliga hotel. Du kan hitta en karta över Uppsala direkt via sökmotorn Google. Det ger dig en god uppfattning om hur de olika hotellen i Uppsala ligger i förhållande till sevärdheter, restauranger och shopping. Avstånden mellan de lika stadsdelarna i Uppsala är dock inte speciellt stora. Så om ditt hotel i Uppsala skulle ligga något utanför stadens centrum så innebär detta i regel inga som helst problem. De kollektiva förbindelserna i staden är också mycket goda.

För dig som tar bilen till Uppsala, ska du alltid höra dig för om ditt hotel har en gästparkering. I annat fall ska du alltid räkna med kostnaden för parkering i priset. Du kan skriva ut en detaljerad färdanvisning från ditt hem till ditt hotel i Uppsala från sajten Map24. Reser du tillsammans med barn till Uppsala så ska du också höra dig för om det kostar något extra för barnen. Vissa hotel i Uppsala kan erbjuda gratis inkvartering för barn som reser i vuxens sällskap. Kontrollera i så fall upp till vilken ålder detta erbjudande gäller. Tar ni in på hotel i Uppsala för att fira något speciellt, såsom en bröllopsdag, har ni kanske några önskemål om vad som ska finnas på rummet när ni checkar in.

Glöm inte att meddela detta i samband med att du gör din bokning. Skulle det uppstå några frågtecken i samband med att du bokar ditt hotel i Uppsala så ska du alltid höra av dig direkt till hotellet. På så vis slipper du obehagliga överraskningar när du ska checka in. Läs även noga igenom de regler som gäller för avbokning. I samband med att du checkar in på ditt hotel i Uppsala så ska du vara beredd på att få uppvisa giltig fotolegitimation.

Några trevliga och prisvärda hotel i Uppsala är First Hotel Linné (Skolgatan 45), tfn 018-10 20 00; Hotel Svava (Bangårdsgatan 24), tfn 018-13 00 30; Hotel Uppsala (Kungsgatan 27), tfn 018-480 50 00; Park Inn Uppsala (Storgatan 30), tfn 018-68 11 00; Scandic Uplandia (Dragarbrunnsgatan 32), tfn 018-495 26 00; Clarion Hotel Gillet (Dragarbrunnsgatan 23), tfn 018-68 18 00; Grand Hotell Hörnan (Bangårdsgatan 1), tfn 018-13 93 80;