Sök och boka hotell i Uppsala

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Scandic Uppsala


Scandic Uppsala. Scandic är en internationell hotellkedja i mellanprisklassen, med flera hotell runt om i Skandinavien och övriga Europa. Hotellkedjan har en tydlig miljöprofil. I Uppsala finns två stycken Scandic hotell. Dessa är Scandic Uplandia (Dragarbrunnsgatan 32) och Scandic Uppsala Nord (Gamla Uppsalagatan 50). För att vara säker på att få ett rum på något av Scandic hotellen i Uppsala, så ska du vara ute i god tid med din bokning.

Det lättaste sättet att boka in sig på Scandic i Uppsala är att göra det direkt över Internet. Har du några speciella önskemål, såsom champagne på rummet vid incheckningen, så ska du alltid tala om detta i samband med att gör din bokning. Tar du bilen till Uppsala så kan du skriva ut en detaljerad färdanvisning från ditt hem till Scandic hotellet från sajten Map24. Scandic är ett mycket bra alternativ för dig som reser tillsammans med barn.

För barn upp till 13 år betalar du nämligen ingen extra kostnad om de delar rum med vuxen. Alla barn får också en överraskning vid incheckning. Om du reser med ett spädbarn så har du möjlighet att låna en spjälsäng. Vidare ingår alltid en generös frukostbuffé i rumspriset. Sedan 2001 kan Scandic erbjuda en KRAV-märkt frukost.

Scandic Uplandia har 133 rum, varav 118 av dessa är rökfria. Hotellet har ett garage med 30 platser. På Scandic Uplandia finns flera fräscha möteslokaler och en minibutik. Avståndet från Scandic Uplandia till Arlanda flygplats är endast 35 kilometer. Som gäst på hotellet har du tillgång till trådlös Internetuppkoppling. Efter en lång och hektisk dag i Uppsala kan du varva ned i Scandic Uplandias relaxcenter. För direkt kontakt med Scandic Uplandia ringer du 018-495 26 00.

Scandic Uppsala Nord ligger endast fem minuters bilfärd från Uppsala centralstation. Avståndet till centrum är tre kilometer. Hotellet har 184 rum, varav 174 av dessa är rökfria. Scandic Uppsala Nord har en utomhusparkering för sina gäster med 30 platser. Hotellet är ett perfekt alternativ för dig som vill sätta samman en konferens i Uppsala. Scandic Uppsala Nord kan erbjuda sina gäster en inomhuspool, en bastu och ett solarium.

Vidare kan du ta en drink i baren, spela biljard och kasta dart. Som gäst på Scandic Uppsala Nord har du tillgång till trådlös Internetuppkoppling. I hotellets restaurang serveras svensk mat med internationell prägel. Vidare har hotellet en minibutik. För direkt kontakt med Scandic Uppsala Nord ringer du 018-495 23 00.

När du tar in på ett Scandic hotell kan du vara försäkrad om att du valt ett tryggt boende. Scandic är en hotellkedja som verkligen sätter din säkerhet i första rummet. Om du ofta bor på olika Scandic hotell kan det vara en god idé att gå med i Scandics stamgästprogram. Kom dock ihåg att du alltid ska läsa igenom de allmän villkoren innan du anmäler dig som medlem.
Är du intresserad av att sätta samman ett möte på något av Scandics hotell i Uppsala så kan du göra en mötesförfrågan direkt på Scandics hemsida. Du får ofta svar på din förfrågan mycket snabbt.