Sök och boka hotell i Uppsala

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Spa Uppsala


Spa Uppsala. Unna dig något extra i vardagen och åk på spa i Uppsala. Att åka på spa är både avslappnande och uppfriskande. Vidare är en spa-vistelse i Uppsala en perfekt bröllops- eller födelsedagspresent. Efter en spa-behandling får du nya krafter. Det är alltid en god idé att vara ute i god tid när man ska boka in sig på ett spa. Detta i synnerhet om du är del av ett större sällskap som vill boka in sig på ett spa. Innan du bokar in dig på någon av Uppsalas spaanläggningar så ska du alltid ta dig tid till att jämföra olika aktörer på marknaden. Undersök vilka behandlingar som erbjuds men även pris.

Vidare ska du alltid höra dig för om vem det är som utför behandlingen. Är du osäker på vilken behandling som kan passa dig bäst så är det en god idé att höra sig för med personalen på den aktuella spaanläggningeni Uppsala. Det kan exempelvis vara så att du bör undvika en viss form av behandling. Exempelvis är det vanligt att man avråder kvinnor i tidig graviditet från massage. Du bör heller inte boka in dig på en massagebehandling om du har feber, förkylningen eller har en inflammation.

Uppsala lilla spa (Storgatan 30) kan erbjuda flertalet olika massagebehandlingar, såsom klassisk massage, fotmassage, aromamassage och stone massage. Vid kan du boka in dig på flera olika ansikts- och kroppsbehandlingar. Uppsala lilla spa har också ett paketerbjudande som innefattar övernattning på hotellet Park Inn Uppsala. För direkt kontakt med Uppsala lilla spa ringer du 018-15 11 10.

Uppsala Spa & Skönhetsvård (S:t Olofsgatan 46) är auktoriserad spa- och hudterapeuter. Här kan du bland annat välja mellan aromainpackningar, kurbad, lerinpackningar, ansiktsbehandling och helkroppsmassage. Vidare erbjuder Uppsala Spa & Skönhetsvård manikyr, öronhåltagning och hårborttagning. Om du vill komma i direkt kontakt med Uppsala Spa & Skönhetsvård så ringer du 018-14 49 01.

Äventyrsbadet Fyrishov (Idrottsgatan 2) kan också erbjuda en del spa-behandlingar. Förutom en simhall, med bland annat vattenrutschbanor, vattenfall och strömmar, kan Äventyrsbadet Fyrishov erbjuda relaxbad, gym massage och kiropraktorbehandling. För direkt kontakt med Äventyrsbadet Fyrishov ringer du 018-727 49 50. Spa Club (Vaksalagatan 19) är ett företag med lång erfarenhet av spa-behandlingar. Några av de behandlingar som erbjuds på Spa Club i Uppsala är massage, ansiktsbehandlingar, men också behandlingar för händer och fötter. Vidare kan Spa Club i Uppsala även erbjuda kolesteroltest, lymfdränage och kroppsstyling. Om du vill komma i direkt kontakt med Spa Club i Uppsala ringer du 018-25 11 60.

Något utanför centrala Uppsala ligger Skebo Herrgård (Brobyvägen 18). Detta fyrstjärniga hotell ligger inrymt i en mycket vacker herrgård från 1700-talet. I dessa natursköna omgivningar kan du slappna av och njuta av flera olika typer av spa-behandlingar. Efter spa-behandlingen kan du njuta av mat i toppklass. För direkt kontakt med Skebo Herrgård ringer du 0175-737 00.

I samband med att du bokar in dig för behandling på ett spa i Uppsala kan det vara en bra att ses sig om efter ett lämpligt hotellrum i staden. Uppsala är en stad som kan erbjuda hotell i de flesta prisklasser. Några fräscha och prisvärda hotell i Uppsala som särskilt kan rekommenderas är Park Inn Uppsala (Storgatan 30), 018-68 11 00; Grand Hotell Hörnan (Bangårdsgatan 1), tfn 018-13 93 80; Clarion Hotel Gillet (Dragarbrunnsgatan 23), tfn 018-68 18 00 och Scandic Uplandia (Dragarbrunnsgatan 32), tfn 018-495 26 00.