Sök och boka hotell i Uppsala

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Uppsala hotell


Uppsala hotell. Uppsala är en härlig turiststad. Staden kan erbjuda något för alla intressen, gammal som ung. Uppsala har en lång och spännande historia. Några av stadens mest berömda attraktioner är domkyrkan, slottet, Uppsala högar och biblioteket Carolina Rediviva. När du bokat in din resa till Uppsala är det hög tid att se sig om efter ett lämpligt boende. Uppsala kan erbjuda hotell i de flesta prisklasser. Kom ihåg att du alltid ska vara ute i god tid när du bokar in dig på ett hotell i Uppsala.

Det enklaste sättet att boka in sig på ett hotell i Uppsala är att göra det direkt över Internet. Känner du inte till staden så väl kan det vara en god idé att ha en karta när till hands när du ska hitta ett lämpligt hotell. På så vis ser du hur hotellen i Uppsala ligger i förhållande till sevärdheter, restauranger och shopping. Tar du bilen till Uppsala, eller skaffar en hyrbil på plats, så ska du kontrollera ifall det finns någon gästparkering på hotell. Vidare kan du skriva ut en detaljerad färdanvisning från ditt hem till hotellet i Uppsala från sajtern Map24.

Skulle det uppstå några frågetecken i samband med att du bokar ditt hotell i Uppsala så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellet. På så vis minskar risken för tråkiga överraskningar i samband med att du ska checka in. Har du några speciella önskemål om hur rummet ska vara dekorerat när du checkar in så är det alltid en god idé att berätta detta för personalen på hotellet i samband med att du gör din bokning.

Scandic Uplandia (Dragarbrunnsgatan 32) är ett fräscht hotell mitt i centrala Uppsala. Hotellet har 133 rum, varav 118 av dessa är rökfria. Scandic Uplandia har en gästparkering med 30 platser. Detta hotell är en idealisk plats att förlägga en konferens. Här finns ett stort antal fina mötesrum. Vidare kan Scandic Uplandia erbjuda sina gäster trådlös Internetuppkoppling. Du njuter av välsmakande rätter i Scandic Uplandias restaurang 300º bar & grill. För direkt kontakt med Scandic Uplandia ringer du 018-495 26 00.

Grand Hotell Hörnan (Bangårdsgatan 1) är ett högklassigt hotell som ligger stadens centrum. Hotellet, som byggdes 1906-1907, genomgick nyligen en omfattande renovering. Hotellet har 37 rum och sviter. Samtliga av dessa rum är rökfria. Grand Hotell Hörnan är ett perfekt alternativ för dig som vill sätta samman en större fest i Uppsala. Hotellets festvåning rymmer sällskap på upp till 50 personer. Som gäst på Grand Hotell Hörnan har du tillgång till Internetuppkoppling. För direkt kontakt med Grand Hotell Hörnan ringer du 018-13 93 80.

Hotellet Park Inn Uppsala (Storgatan 30) är beläget i de centrala delarna av staden. Hotellet har 94 rum. Park Inn Uppsala är ett mycket bra alternativ för dig som vill sätta samman en konferens i Uppsala. Hotellet har en fin restaurang, men plats för 80 gäster. Park Inn Uppsala erbjuder ett Uppsalapaket. I detta paket ingår övernattning i dubbelrum med frukostbuffé, Uppsalakortet som ger dig mängder av olika rabatter, samt 1 rätters middag exklusive dryck.

Detta kostar 1 530 kronor per natt för två vuxna och två barn. För att läsa mer om när erbjudandet gäller kan du gå in på Park Inn Uppsalas hemsida. Om du vill komma i direkt kontakt med hotellet ringer du 018-68 11 00. För dig som tänkt stanna i Uppsala under en något längre tid så kan Uppsala lägenhetshotell (Klangsgränd 5) var ett bra alternativ. Rummen är utrustade med kabel-TV och Internetuppkoppling. Vill du komma i direkt kontakt med Uppsala lägenhetshotell så ringer du 018-50 50 41.